Menu

SPONSORER TIL UNGDOMSAFDELINGEN

Ved tegning af sponsorer til ungdomsafdelingen (typisk til sponsering af spilletøj, træningsdragter og træningstøj), er det den enkelte årgangs ansvar at finde sponsorer til tøjet. Sponsorudvalget hjælper også meget gerne med at få lavet en samlet aftale, hvor der også tilfalder ungdomsafdelingen et beløb, som kan medvirke til at udvikle klubben fremadrettet.

Ved tegning af aftaler til ungdomsafdelingen (til spilletøj mv.) kan denne aftale benyttes - husk altid at tøjet skal leveres af vores GuldPartner Intersport, Holbæk. Inden du indgår en aftale, bør du altid som træner/koordinator på "sponsorjagt" sikre dig, at sponsoren ikke fremgår af vores hjemmeside her eller her som TrøjeSponsor i seniorafdelingen.

De omfattende aktiviteter for alle medlemmer i Tuse Fodbold er afhængige af sponsoraftaler, og derfor er vi som klub nødt til at varetage den brede interesse. Hvis enkelte årganges sponsorater er i konflikt med klubbens øvrige sponsoraftaler, forbeholder sponsorudvalget sig ret til ikke at godkende disse aftaler.

Derfor skal alle aftaler der er indgået mellem et ungdomshold og en sponsor godkendes af et medlem fra sponsorudvalget. Du kan se hvem der er i sponsorudvalget nedenfor - og kontakte en af derfra.