Menu

FRIVILLIG I KLUBBEN

Hjælpen fra frivillige er limen, der får det hele til at hænge sammen. Vi har brug for alle de hænder, vi kan få – også dine!

I Tuse Fodbold løfter vi i flok, og vi har heldigvis mange gode og hjælpsomme venner. Det er de mange frivillige hænder, der er med til at sikre, at klubben fortsat kan udvikle sig og være et godt sted at spille fodbold.

Vi kan altid bruge flere hænder både til de eksisterende opgaver eller til nye tiltag. I vores Opgavebank kan du altid følge med i, hvor du kan hjælpe til, hvis du har lyst til at være med i klubben og fællesskabet.

Opgavebank

Sundhedssektor

Vi har brug for ekstra assistance i vores sundhedssektor i seniorafdelingen. Er du fysioterapeut, massør eller under uddannelse, så er vi interesseret i at tilknytte dig i seniorafdelingen. Primært på kampdage, men behovet er også i hverdagene før træningen. Vi har pt. en fysioterapeut tilknyttet.

Kontakt: Anders Juhl

Trænere og holdledere

Har du lyst til at være tilknyttet et ungdomshold som træner eller holdleder, har vi næsten altid plads på et af holdene.

Kontakt: Klaus Larsen

Webmastere

Har du lyst til at være med til at udvikle dette websted og vores Facebookgruppe?

Kontakt: Anders Juhl

Cafeteriahjælp

Har du lyst til at hjælpe til et par gange om året i vores cafeteria? Det er primært lørdag i dagstimerne, når vi har mange hjemmekampe vi har brug for hjælp.

Kontakt: Jan Frendrup

Forældrehjælp

Vi har altid brug for forældrehjælp i de enkelte årgange – se eksempler på opgaver vi har brug for din hjælp til her.

Kontakt: Trænere/koordinatorer i de enkelte årgange