Menu

DEN LILLE FODBOLDSKOLE


Den lille fodboldskole i Tuse - for børn med særlige behov 5-13 år 😊

- kun én plads tilbage!


Vi gentager sidste års succes og ser frem til at kunne byde børn med særlige behov velkommen til den lille fodboldskole i Tuse. Er du dreng eller pige, mellem 5-13 år, der gerne vil spille fodbold og lave en masse sjove lege, samt møde en masse nye kammerater i små og overskuelige rammer, så er dette fodboldskolen for dig. I år vil fodboldskolen udvides med nye tiltag, så vi kan lave en endnu bedre fodboldskole og give dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien. 

Fodboldskole er for børn med særlige behov, der er forholdsvis selvhjulpne og profiterer af at være på et lille hold. Om du er begynder eller øvet, er lige meget – bare du kan lide at bevæge dig og have det sjovt. Fodboldskolen afholdes på Tuse's fantastiske anlæg, hvor vi vil være ude på kunstgræsbanen og hvis vejret ikke arter sig, er vi inde i hallen. 

Dato og tid for afholdelse af fodboldskolen vil være de 3 første dage i uge 27 - mandag d. 1/7 kl. 10-13, tirsdag d. 2/7 kl. 10-13, onsdag d. 3/7 kl. 10-13 og med afslutningsfest for deltagerne og deres forældre onsdag d. 3/7 kl. 17-19.

Fodboldøvelserne og legene vil være struktureret og visualiseret, og der vil være fokus på genkendelighed og masser af gentagelser. Der vil også være mulighed for at tage sig en timeout i pauseloungen, hvis de indlagte pauser ikke er tilstrækkelige. Træningsøvelserne vil være mere simple og koncentrationstiden kortere, og der vil være mulighed for at dele op i større og mindre grupper, alt efter behov.

Der vil være fokus på at børnene, uanset udfordringer eller fodboldniveau, skal have nogle fantastiske fodbolddage fyldt med masser af positivitet og succes, opbakning fra de mange trænere og følelsen af at være en del af et sammenhold.

Prisen er 575 kr, som dækker 3 fodboldskoledage med opbakning og støtte fra de fantastiske trænere, en afslutningsfest for spillere og forældre, fodboldskole t-shirt og shorts, egen fodbold og drikkedunk, samt diplom og medalje. Det er først til mølle i forhold til tilmelding. Tøv ikke, erfaringen viser at pladserne hurtigt bliver optaget. Tilmelding senest d. 1. juni 2024.

For mere info og tilmelding kontakt fodboldskoleleder Louise Olsen på mobil 51 52 15 63 eller via mail: louiogklud@cdnet.dk
 

Fodboldskolen er ligesom andre fodboldskoler, men alligevel lidt anderledes:

  • Der er små hold, med mulighed for at lave holdet større eller mindre alt efter øvelserne, niveau og børnenes individuelle udfordringer.
  • Der er flere fodboldtrænere/hjælpere tilknyttet holdet, så der er mulighed for at være der for det enkelte barn i den udstrækning, der er behov for det.
  • Der er fokus på at skabe trygge og overskuelige rammer for barnet, via en struktureret og visualiseret dag. Der er fokus på at øvelserne tilpasses, så alle børn oplever glæde og mestring.
  • Der vil være fokus på genkendelighed og gentagelser, således at børnene bliver trygge, får mere overskud og mod på øvelserne.
  • Fodboldskolens varighed er 3 dage og er fra kl. 10-13 – uden forældre. Her ud over vil der være en afslutningsfest for spillere og deres forældre på afslutningsdagen som vil foregå i Tuse hallen fra 17-19.
  • Der er plads til 20 deltagere. Der deles op i mindre hold alt efter alder, niveau og egne udfordringer.

Jeg håber, at vi ses og glæder mig til - sammen med trænerteamet - at give dit barn en fantastisk uge på den lille fodboldskole i Tuse for børn med særlige behov. 😊

Louise Olsen

 

 

***

Alle pladser er nu booket - kontakt Louise for at komme på venteliste.

 

 

 

Luk