Menu

BLIV PARTNER/SPONSOR

I Tuse IF hylder vi det kreative, fremadrettede og publikumsvenlige fodboldspil, fordi vi tror på, at denne indstilling er vejen til succes – både på banen og i relation til vores samarbejdspartnere.

Vores motto viser vores indstilling til foreningslivet og fodbolden – ”Vi arbejder mod målet!” – og underbygges af værdierne respekt, rummelighed, glæde og kammeratskab.

Partnerskab = muligheder

Vores partnere giver os mulighed for, at skabe positive og synlige resultater. Din virksomhed støtter ungdom og bredde, kvalificerede trænere, idrætsanlæg og lokaler, fysisk aktivitet og netværk og værdier

Din virksomhed bliver en synlig og integreret del af vores fælles faciliteter, som året rundt benyttes og besøges af mange både lokalt og regionalt. Området er et naturligt samlingspunkt for lokalområdet og opland.

Muligheder for alle

Ligesom vi har et tilbud til alle med lyst til fodbold i Tuse IF, har vi også et godt tilbud til alle, der ønsker at støtte fodbolden i Tuse IF.

Vi tilbyder disse partnerskaber: StadionPartner, GuldPartner, SølvPartner, BronzePartner & TalentPartner. Du kan du blive: Holdsponsor – Ungdom, Boldsponsor, TrøjeSponsor – Senior, InfoskærmSponsor og Kampsponsor – Senior.

Derudover har vi en række andre muligheder for at støtte fodbolden i Tuse. Kontakt os - så kan vi sende dig en oversigt over muligheder og priser.

Interesseret? – Så kontakt

SPONSORUDVALG

Medlem
profilepic
Anders Juhl
Medlem
profilepic
Carsten Thesbjerg Christensen
Luk