Menu

HOLDKASSER

Alle drenge og pigehold i Tuse har en "holdkasse". Det er et rådighedsbeløb til holdet, som kan bruges på de aktiviteter, som trænere og koordinatorer (i samarbejde med forældrene til spillerne på holdet) beslutter sig for.

Holdkassen bliver indtil U12 årgangen tilført penge to gange årligt - umiddelbart efter kontingentfristen i foråret og efteråret - hvor der tilføres 50 kr. pr. spiller, der har indbetalt kontingent rettidigt. Når spillerne bliver U13 og ældre er beløbet på 50 kr/spiller prioriteret af klubben til at dække rejseudgifter ifm. deltagelse i indenlandske/udenlandske turneringer.

Årgangene kan herudover indbetale penge til holdkassen for frivilligt arbejde udført, eller sponsorer kan indbetale til holdkassen. Holdkassen kan også benyttes til at finansiere træningstøj mv.

Når træner/holdleder eller andre skal "bruge penge" fra holdkassen - så foregår det ved udlæg. Dvs. personen lægger pengene ud fra sin private konto - og efterfølgende sendes en mail til mail@tusefodbold.dk med bilaget vedhæftet (vigtigt - ej blot et billede i selve mailen) - samt kontooplysninger på personen som har haft udlægget.

Er du træner eller koordinator i klubben, og har brug for et overblik over saldoen på kontoen, skal du blot skrive en mail til mail@tusefodbold.dk - så vender vi tilbage med den aktuelle saldo.

Luk