Menu

HOLDKASSER

Alle drenge og pigehold i Tuse har en "holdkasse". Det er en kasse med et rådighedsbeløb til holdet, som kan bruges på de aktiviteter, som trænere og koordinatorer (i samarbejde med forældrene til spillerne på holdet) beslutter sig for.

Holdkassen bliver til og med U12 årgangen tilført penge to gange årligt - umiddelbart efter kontingentfristen i foråret og efteråret - hvor der tilføres 50 kr. pr. spiller, der har indbetalt kontingent rettidigt. Når spillerne bliver U13 og ældre er beløbet på 50 kr. pr. spiller prioriteret af klubben til at dække rejseudgifter ifm. deltagelse i indenlandske/udenlandske turneringer.

Årgangene kan herudover indbetale penge til holdkassen for frivilligt arbejde udført, eller sponsorer kan indbetale til holdkassen. Holdkassen kan også benyttes til at finansiere træningstøj mv.

INDBETALINGER TIL HOLDKASSEN

Ønsker I at indbetale penge til holdkassen kan kontonummeret "4398-3562142401" benyttes. Husk at notere årgangen ved overførslen "eks. Drenge 2010". Ønsker I at en sponsor indbetaler til holdkassen, så bedes i sende virksomhedens navn, kontaktperson, adresse, mail til kontaktperson, det aftalte beløb og hvad det dækker til mail@tusefodbold.dk - så sender vi en faktura, hvor pengene går direkte i holdkassen. Bemærk - at der er en række eksisterende sponsorer i klubben, som ikke bør kontaktes. Se mere om det her på siden.

UDBETALINGER FRA HOLDKASSEN

Når træner/holdleder eller andre skal "bruge penge" fra holdkassen - så foregår det ved udlæg. Dvs. personen lægger pengene ud fra sin private konto - og efterfølgende tilbageføres pengene fra holdkassen. For at få dækket et udlæg skal du have et eller flere bilag - og udfylde dette dokument: Udlæg fra holdkasse. Når du har udfyldt dokumentet og gemt det som PDF - så sender du det til mail@tusefodbold.dk med dokumentet vedhæftet som PDF. Modtages beskeden på SMS, Messenger eller andet returneres udlægget ikke - og er der ikke vedhæftet et udfyldt dokument udbetales der heller ikke fra holdkassen.

SALDO PÅ HOLDKASSEN

Er du træner eller koordinator i klubben, og har brug for et overblik over saldoen på kontoen, skal du blot skrive en mail til mail@tusefodbold.dk - så vender vi tilbage med den aktuelle saldo.

Luk