REJSEPOLITIK

Vi ønsker at vores ungdomshold fra U10 og opefter får muligheden for at komme på en "fodboldrejse" hvert år, hvorfor vi har en rejsepolitik fra U10 og ældre. Formålet med rejsepolitikken er, at alle hold har samme muligheder for at komme afsted.

Samtidig lægger vi også op til, at holdene tager afsted på rejser sammen, idet det styrker de sociale bånd på tværs af årgangene for både spillere og trænere.

For U10-U13 udvælges indenlands 1-2 turneringer om året, som holdet kan vælge mellem at deltage i med støtte fra klubben. På rejsen vægtes det, at holdene kan tage af sted via fælles bustur, så holdene rystes sammen hjemmefra og får oplevelsen af at være afsted sammen.

For U14 og ældre udvælges 1 udenlandsturnering om året, som holdet kan deltage i.

Økonomisk betyder det for rejserne, at klubben betaler holdomkostninger samt ”passende” antal ledere. Kontakt en fra ungdomsudvalget, hvis du har spørgsmål vedrørende fodboldrejser.

UNGDOMSUDVALG

Ungdomsformand