Menu

SPONSORER TIL UNGDOMSAFDELINGEN

Ved tegning af sponsorer til ungdomsafdelingen (typisk til sponsering af spilletøj, træningsdragter og træningstøj), er det den enkelte årgangs ansvar at finde sponsorer til tøjet. 

Sponsorudvalget hjælper også meget gerne med at få lavet en samlet aftale, hvor der også tilfalder ungdomsafdelingen et beløb, som kan medvirke til at udvikle klubben fremadrettet.

 

Følgende fremgangsmåde skal benyttes ved tegning af nye sponsoraftaler:

  1. Inden kontakt til virksomheden, bedes du sikre dig, at sponsoren ikke fremgår af vores hjemmeside her eller her som TrøjeSponsor i seniorafdelingen. Hvis den fremgår her - og du mener du kan øge sponsoraftalens værdi, er du meget velkommen til at kontakte en fra sponsorudvalget
  2. Aftalen forhandles med virksomheden. Sponsorudvalget deltager meget gerne i mødet, hvis årgangen ønsker det.
  3. Aftalen godkendes af sponsorudvalget.
  4. Aftalen udfyldes af virksomheden og træner/koordinator - denne aftale benyttes - bemærk der er tre sider og kun den relevante udfyldes.
  5. Kopi af aftalen sendes til mail@tusefodbold.dk.
  6. Aftalen afleveres udfyldt og underskrevet i Intersport Holbæk (hvis der er tale om bestilling af spilletøj/træningsdragter eller andet)

Har du spørgsmål til fremgangsmåden eller hvilke muligheder vi har for at indgå sponsoraftaler - så kontakt Anders Juhl på 2166 8223 eller mail@tusefodbold.dk.

De omfattende aktiviteter for alle medlemmer i Tuse Fodbold er afhængige af sponsoraftaler, og derfor er vi som klub nødt til at varetage den brede interesse. Hvis enkelte årganges sponsorater er i konflikt med klubbens øvrige sponsoraftaler, forbeholder sponsorudvalget sig ret til ikke at godkende disse aftaler.

Derfor skal alle aftaler der er indgået mellem et ungdomshold og en sponsor godkendes af et medlem fra sponsorudvalget. Du kan se hvem der er i sponsorudvalget nedenfor - og kontakte en af derfra. 

 

SPONSORUDVALG

Medlem
profilepic
Carsten Thesbjerg Christensen
Medlem
profilepic
Thomas Egholm Larsen