Menu

KONTINGENTSATSER

For at træne og spille kampe i Tuse IF Fodbold, skal du være medlem af Tuse IF Fodbold. Vi er en frivillig forening, og når du indmelder dig i klubben, så bliver du også som medlem forpligtiget til at betale kontingent. Kontingentet er ikke en betaling for en ydelse som i et fitnesscenter eller lignende - men et medlemskab af en forening.

Vi gør dog vores bedste, for at tilbyde alle vores medlemmer uanset køn, alder og niveau et godt tilbud om træning, kamp og socialt samvær.

Kontingent betales to gange årligt – 1. april og 1. september

ALLE spillere er velkomne til at prøvetræne i 14 dage – herefter er de forpligtede til at betale nedenstående kontingentsats for den halvsæson de er startet. Hvis du spiller en kamp i DBU/DGI regi for Tuse er du også forpligtet til at betale kontingent.

Kontingentsatser for indeværende sæson

  • Poder (til og med U8): 325 kr./halvår
  • Børn (U9 til U12): 475 kr./halvår
  • Ungdom (U13 til U19): 625 kr./halvår
  • Senior: 900 kr./halvår - Ungsenior (til og med 23 år): 800 kr./halvår
  • Kvinde senior: 625 kr./halvår
  • Senior - lukket hold: 450 kr./halvår
  • Oldboys/veteran: 450 kr./halvår
  • Fodbold Fitness: 175 kr./halvår
  • Hr. Tudses venner: 100 kr./halvår

Hertil kommer administrationsgebyr pr. betaling på 5 kr.

Som ungdomsspiller betaler du kontingent efter den alder du har - se mere om aldersinddeling her

Det er vigtigt at vi har din rigtige mailadresse til opkrævning af kontingent - tjek din email her, og se om det er den korrekte vi har noteret.

Rykkergebyr ved manglende betaling

Ved for sen betaling af kontingent betales gebyr på 50 kr., og hvis betalingen sker mere end 14 dage senere betales yderligere 100 kr. i gebyr (i alt 150 kr.).

Hvis du 5 dage efter betalingsfristen ikke har betalt dit kontingent kan du ikke deltage i træning, kampe og andre aktiviteter. Du bliver således "spærret", og kan først deltage, så snart du har betalt.

Hvis du fortsat ikke betaler kontingent, vil du blive meldt ud af klubben, men du kan ikke spille andre steder, før du har betalt det skyldige kontingent. 

Information om automatisk kontingentbetaling

Fra efteråret 2017 er der truffet bestyrelsesbeslutning om at alle medlemmer skal tilmeldes "Automatisk kontingentbetaling". Hermed kan klubben trække kommende kontingentopkrævninger på dit tilknyttede kort. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner (NETS og Clearhaus A/S).

Ved oprykning til ny kontingentsats, ændres kontingentet opkrævningen automatisk til ny sats. Ved udmeldelse vil man automatisk blive frakoblet betalingsordningen.

Der sendes information via mail 5 dage inden trækningen på kortet, så man er adviseret inden trækningen.

Luk