Menu

FOR TRÆNERE

I Tuse Fodbold har vi stor respekt for den flotte frivillige indsats mere end 80 trænere og frivillige flere gange ugentlig præstere på banerne og i mødelokalerne. Foruden disse har vi endnu flere som hjælper med til med faste opgaver omkring holdene eller ved særlige arrangementer.

Det sætter vi stor pris på!

Hele eksistensgrundlaget for vores fodboldklub er frivillige trænere/ledere, som har personligt og menneskeligt overskud til at give andre mennesker gode oplevelser.

Vi skal passe utrolig godt på vores frivillige trænere/ledere for der bliver ikke flere af dem, og vi mangler altid frivillige i vores klub.

Alle medlemmer af foreningen skal tænke sig godt om, hvordan kan vi gøre det sjovt og udviklende at være frivillig hos os, samt hvorledes vi kan hjælpe og opmuntre disse frivillige til at fortsætte deres arbejde for vores klub.

Tuse Fodbold vil gøre det sjovt for vores frivillige trænere/ledere. Vi forsøger efter bedste evne at skabe optimale rammer for fodbolden. Vi kan dog altid blive bedre, men meget afhænger af Jeres vilje til at hjælpe

Der skal lyde en kæmpe tak til vores frivillige trænere og ledere, som gør at det er sjovt og spændende at bo og være i byen.

Luk