Menu

IT SYSTEMER

Facebook

Selvom Facebook ikke er et "IT system" - så er det værd at fremhæve, at alle vores nyheder fra klubben udsendes gennem Facebook. Er du træner, koordinator eller forælder på et hold - og ønsker at der kommer flere nyhed fra netop jeres hold? Så skriv til Anders Juhl på mail@tusefodbold.dk - og så skal han nok hjælpe dig videre. 

KlubOffice

Som træner/koordinator skal du have adgang til DBU systemet "KlubOffice". Du får som træner/koordinator adgang til systemet ved at sende fulde navn, fødselsdato, adresse, mobilnr. og mail til mail@tusefodbold.dk. Herefter går der et par dage, og så er du klar til at bruge systemet.

KampKlar

Tuse Fodbolds trænere og koordinatorer har masser at lave, når de ikke træner eller coacher spillerne til træning og kampe. For at udnytte den sparsomme tid bedst muligt, anbefaler Tuse Fodbold derfor alle i klubben, at bruge DBU's system KampKlar!

Der er mange fordele ved at benytte KampKlar til planlægning, koordinering og kommunikation. Det kan anvendes fra såvel pc som App på smart-phone (dog endnu ikke Windows phone), og systemet er efterhånden vidt udbredt blandt mange klubber i Danmark.

Du kan læse meget mere om systemet ved at klikke her

En sidste fordel ved at benytte KampKlar, er at alle data for holdet kan synkroniseres til vores hjemmeside, hvor der således kan oprettes holdsider for de enkelte hold. Se eksempelvis hvordan "Drenge 2008" har præsenteret både trænere, aktiviteter, sponsorer og spillere her...

Du finder desuden en vejledning til spillersøgning i KampKlar ved at klikke her

Luk